wat

Wie ben ik?Erik TangheErik Tanghe

Mijn naam is Erik Tanghe en het grootste deel van mijn leven heb ik me de kunst eigen gemaakt om de mens van zijn mooiste kant te tonen.
Meer dan 20 jaar lang deed ik als professioneel fotograaf (www.eriktanghe.com/photography/) mijn uiterste best om alle onvolmaaktheden van mijn modellen weg te werken en de realiteit van zijn zonnigste en meest flatterende zijde te bekijken
Ik keek door een kadertje en ik liet simpelweg alles weg wat afbreuk deed aan de perfectie...

Bij het fotograferen van mensen maakte ik bijna altijd gebruik van flitslicht..
Bij portretten heldert het witte licht immers schaduwen op, werkt het rimpels weg en doet het de mensen stralen..
En dat.. doe ik nu ook... Ik helder donkere energieën op met wit licht... witte levensenergie...

Zo'n 15 jaar geleden ontdekte ik iets wonderbaarlijks..
Ik zag soms meer met mijn ogen dicht...
Nadat ik meer dan 20 jaar op mijn ogen had vertrouwd om de werkelijkheid zo mooi mogelijk weer te geven, zag ik helemaal andere dingen als ik mijn ogen sloot..

Ik zag de energie in en rondom mensen..
Ik zag waar zich ziektes als donkere plekken bevonden en ik merkte waar het energieveld verzwakt was.
De persoon in kwestie hoefde zelfs niet bij me te zijn.
Een naam van iemand aan de andere kant van de wereld was voldoende om innerlijk visueel te weten waar het energetisch fout liep.

Maar er was meer..
Bij veel mensen zag ik vreemdsoortige donkere wolken, duistere slierten die naast of boven hen hingen. Het leken wel energetische afvoerpijpen die kostbare levensenergie aftapten van hun gast..
Ik zag de extreemste vormen bij mensen die zelfmoordpogingen wilden ondernemen, schizofrenen, psychopaten of drugverslaafden.. en moordenaars..
Ik zag deze energetische stoorenergieën vooral in de stad en op andere plaatsen waar veel mensen bij elkaar zijn.
Af en toe zag ik ze ook bij vrienden en familie en ik ontdekte dat ik ze kon wegsturen door ze simpelweg te observeren en ze te 'verbranden' met wit licht dat ik op hen afstuurde..

Die wetenschap maakte een innerlijk vuur in me wakker omdat ik besefte dat ik echt iets kon betekenen voor vele mensen.

Om het werken met energie nog beter te begrijpen volgde ik een opleiding in energetisch healen, massagetherapie en quantum touch en balde deze kennis samen tot een krachtige manier van observeren en tegelijkertijd energie sturen.
Dat sturen van energie werkte uitstekend om negatieve energieën weg te halen maar deed ook ziektes uit het lichaam verdwijnen door herstelling van het menselijk energieveld.
Ik gebruikte opnieuw licht om mensen mooier te maken..