contact

White Light Healing voorbeelden

Voorbeeld 1: pijnlijke voeten
Voorbeeld 2: Ontstoken Ogen
Voorbeeld 3: Het angstige kind
Voorbeeld 4: de honger parasiet
Voorbeeld 5: Het slaapprobleem
Voorbeeld 6: Parkinson
Voorbeeld 7: Dementie
Voorbeeld 8: Energie Overledene

human aura human aura 3 human aura 3 human aura 3 human aura 3

Voorbeeld 1: Pijnlijke voeten   Terug naar boven

Herman heeft erg pijnlijke voeten..
Er is geen echte reden en de pijn komt steeds opzetten in periodes. De laatste vlaag duurt nu al twee weken en hij heeft moeite met lopen.
Dokters kunnen niet echt een oorzaak vinden en buiten wat pijnstillers wordt Herman niet geholpen..
Ik laat Herman zich neerleggen en begin zijn energieveld (aura) te controleren.
Dat doe ik door mijn handen onder zijn hoofd te leggen en energie doorheen zijn lichaam te laten stromen..
Bij een gezonde mens loopt die energie mooi door tot aan de voeten waar ze het lichaam kan verlaten.
Bij Herman kom ik niet verder dan zijn knieën. Daaronder zit alles vast en stroomt er totaal geen energie. Het lijkt alsof er een dikke pap zwarte blubber in zijn onderbenen en voeten zit.
Ik zet me aan zijn voeten en begin de geblokkeerde energie vrij te maken. Daar heb ik zo'n 15 minuten voor nodig. Nadien zet ik me opnieuw aan het hoofd en voel ik dat de energie nu veel beter doorkomt.. Herman zal nadien geen last meer van zijn voeten hebben..
Wanneer energie in een bepaald lichaamsdeel niet meer stroomt of komt vast te zitten onstaat er op lange termijn een ziekte.
Herman voelde echter voordien al dat er iets aan de hand was al konden dokters nog niks vaststellen omdat er nog geen lichamelijk zichtbaar effect was..
Zonder een behandeling had dat echter niet lang meer geduurd.
Ik leg Herman ook uit dat hij zich in de toekomst veel beter moet aarden om te voorkomen dat zoiets opnieuw voorkomt..

Voorbeeld 2: Ontstoken Ogen   Terug naar boven

Maria heeft ontstoken ogen.
Haar ogen zijn altijd al uiterst gevoelig gevoelig geweest maar nu zitten ze bijna volledig dicht met etter.
Ze heeft medicijnen gekregen maar haar allergische reacties of vele stoffen maken het alsmaar moeilijker om de ontstekingen te onderdrukken. Bovendien rilt ze nu van de koorts.

Ik hou mijn handen net voor haar ogen en begin te voelen.
Bij ontstekingen voel ik meestal een intense hitte en ook ditmaal neem ik vooral rond haar linkse oog een drukkende warmte waar. Ik varieer met mijn handen de afstand om te bepalen op welke auralaag de hitte zit om beter te begrijpen met welke emoties het probleem te maken heeft.
Terwijl ik haar ogen behandelen merk ik een blauwe gloed op aan de rechterzijde van haar lichaam ter hoogte van de lever.
De blauwe kleur wijst erop dat het probleem te maken heeft met communicatie en agressie.
Ik plaats mijn handen op de lever en begin hier witte energie te sturen totdat de blauwe kleur begint te verminderen.
Nadien controleer ik opnieuw de ogen en voel dat de hitte minder is geworden.

Na de behandeling is het brandende gevoel in Maria's ogen verdwenen en heeft ze het niet meer koud. Ze is verbaasd.
Ik vertel haar dat het weerkerende probleem met haar ogen te maken heeft met opgekropte woede en het niet verbaal uiten van wat er in haar omgaat.
De opgekropte woede belast haar lever en de slechte leverenergie zorgt voor haar zieke ogen.

Voorbeeld 3: Het angstige kind   Terug naar boven

Kristel heeft een dochter van vier jaar, Sofie.. een schat van een kind, altijd vrolijk, iedereens vriend ook op school, gaat altijd braaf naar bed en slaapt als een roos...
tot op een bepaald moment dat plots verandert..
Van de ene op de andere dag heeft kleine Sofie plots geen zin meer om te gaan slapen, kijkt ze angstig om zich heen wanneer ze in de slaapkamer komt en wordt ze 's nachts geplaagd door nachtmerries. Ze wordt ook agressief naar vriendinnetjes op school en verandert sterk van karakter.
De nachtmerries worden zo sterk dat haar ouders niet anders meer kunnen dan Sofie bij zich in bed te nemen maar zelfs dan nog ligt het kind de hele nacht te woelen alsof ze geplaagd wordt door afschuwelijke dromen.
Na een half jaar ten einde raad nemen ze contact met me op.
Wanneer ik haar nakijk, blijkt dat ze een behoorlijke heftige zwarte stoorenergie (entiteit) bij zich heeft..
Het verwijderen van dit soort negatieve energieën neemt altijd drie dagen in beslag..
's Avonds doe ik healingen op afstand en het is pas na drie meditaties dat zulke energieën volledig verdwenen zijn.
Ook bij Sofie gaat het zo.
De tweede avond wordt Sofie gillend wakker in het bed van haar ouders en lijkt ze kokhalzend iets te willen uitbraken.. Na de derde healing op afstand keert bij haar de rust terug en slaapt ze opnieuw vredig en verandert haar houding t.o.v. vriendinnetjes terug in haar oude patroon van lieve kleine meid van 4 jaar oud..

Voorbeeld 4: de honger parasiet   Terug naar boven

energetical parasite

Sandra komt naar me toe omdat ze extreme en oncontroleerbare vreetbuien heeft.
Ze neemt al verschillende maanden zware medicatie voor een langdurige ziekte die voor zure oprispingen zorgt. Eén van de bijwerkingen van haar medicijnen is hongergevoel dat er de laatste twee weken voor zorgt dat ze voortdurend 'moet' eten.
Medicijnen zorgen ervoor dat het ziekte lichaam zich heelt door het virus of de bacterie te doden maar het is erg belastend voor het lichaam en kan het energetische lichaam op andere plaatsen verzwakken of zelfs vernietigen.

Ik leg mijn handen op haar plexus en begin haar energie te geven.
Ik zoek de juiste afstand om in de correcte auralaag terecht te komen.
Ik merk dat de plek rondom haar plexus erg koud is. Meestal bij onstekingen of andere problemen in het energieveld voelt de plaats waar het probleem zich voordoet erg warm en zal de behandeling er net voor zorgen dat die hitte verdwijnt.
Nu blijft de plek rondom haar plexus zelfs na langere tijd ontzettend koud.. Wanneer ze zelf haar hand voor die plek houdt, voelt ze ook de koude.. Na 15 min healen zonder merkbaar resultaat, begin ik een vermoeden te krijgen wat er echt aan de hand is en laat ik haar even alleen om me in een andere kamer te zetten waar ik me beter kan concentreren..

Ik stem me af op haar energie en ik zie al vlug een donkergrijze trechter die vertrekt vanuit haar plexus. Deze parasiet energie lijkt haar wel leeg te zuigen.
Ik stuur intense witte energie naar de trechter. Visueel lijkt het een beetje alsof je een brandende sigaret bij een bloedzuiger houdt. De energie lost zich op en verdwijnt.

Energetische parasieten voeden zich steeds met de energie van hun slachtoffer maar het is uitzonderlijk dat ze ook zo'n hongergevoel veroorzaken. Ze zijn ook slim. In dit geval was het immers voor de hand liggend om zich te verschuilen achter een bijwerking van een medicijn om op die manier minder kans te hebben om ontdekt te worden.
Wanneer ik terug naar haar toe ga, merkt ze een jeukend gevoel op net onder haar navel. Ze vind er een onderhuidse teek. Het komt wel meer voor dat er bij een energetische parasiet ook een fysieke spiegel op het lichaam te vinden is.

Sinds dit voorval, controleer ik bij elke bezoeker of er geen slechte entiteiten aanwezig zijn. Wanneer ik te dicht bij de persoon sta, gebeurt het immers wel eens dat ik de parasiet niet meteen opmerk. Omdat te vermijden, observeer ik eerst altijd even vanop afstand.

Voorbeeld 5: Het slaapprobleem   Terug naar boven

Na de breuk met haar vriend kan Simone niet meer slapen.
Twee maanden lang lukt het haar niet om rust te krijgen en slaapt ze met wat geluk 2 uur per nacht. Ze ziet er slecht uit.
Ze neemt slaappillen maar zelfs met dat hulpmiddel komt ze nauwelijks toe aan goede nachtrust.

Ik kijk haar na, vind geen parasieten en ook lichamelijk is ze volledig in orde.. Buiten het feit dat ze moe is, lijkt haar energetisch systeem in orde.
Mijn eerste indruk is dan ook dat Simone de breuk met haar vriend, waarmee ze nochtans geen relatie had, moeilijk kan verwerken.
Toch verklaart dat nauwelijks haar slapeloosheid.

Dan vertelt ze me dat de vriend met wie ze nu gebroken heeft, al 15 jaar lang een ernstig slaapprobleem heeft.
Nu wordt me het één en het ander duidelijk en ik vraag haar me op te bellen wanneer ze gaat slapen.
Die avond doet ze dat en ik concentreer me op afstand op haar.
Ik zorg ervoor dat het rondom haar energetisch helemaal proper is en vrij van negatieve energie.
Simone slaapt binnen de 10 minuten.

Ze zal me de hele week net voor het slapen een sms'je sturen en telkens hou ik me even met haar bezig..
Ze slaapt als een roos.
Het is de negatieve energie die aan haar vriend vasthangt die bij haar op bezoek gaat 's nachts.
Eénmaal zal ik niet in de mogelijkheid zijn haar na te kijken en de volgende morgen zal ze me opbellen omdat ze geen oog heeft dicht gedaan.
Ik behandel haar nog een weekje extra en creëer een beschermende cirkel om haar heen. Nadien is Simone's slaapprobleem definitief voorbij... tot de dag van vandaag..

Voorbeeld 6: Parkinson   Terug naar boven

Voor velen zal de aanwezigheid van parasitaire energieën nog wat als science fiction klinken.
Soms zie ik echter in het dagelijkse leven voorbeelden van hun aanwezigheid die zo frappant zijn dat ik niet anders kan dan proberen er wat aan te doen.

Laatst zag ik in de stad nog een jonge vrouw met een ontzettend naar links gebogen rug omdat ze onbewust al heel lang een parasiet die rechts boven haar hing probeerde te ontwijken. Ik zag hem zo zitten..
Een andere keer stapte een Amerikaans koppel op m'n trein waarvan de vrouw een erge vorm van Parkinson (of een ernstige essentiele tremor) had. Ze daverde en schudde over haar hele lichaam.
Gezien haar jonge leeftijd van pakweg 45 jaar vond ik het erg schrijnend om haar zo te zien. Gelukkkig was haar man erg aardig en ontzettend behulpzaam maar het bleef droevig.

Ze gingen schuin tegenover me zitten in de trein en omdat ik zo met haar te doen had, begon ik meteen energie te sturen..
Parkinson komt bijna altijd door een slechte cosmosverbinding.
Het menselijk energieveld of aura wordt gevoed door een verbinding naar de hemel toe (bovenaan) en eentje naar de aarde toe.
Bij iemand met parkinson is die bovenste verbinding zo slecht dat er niet voldoende energie meer binnenkomt. Vergelijk het met een lamp die begint te knipperen omdat de stroomdraad niet voldoende kontakt maakt.. aan-uit-aan-uit... bibber.. bibber..
Die slechte cosmosverbinding op zijn beurt wordt dikwijls veroorzaakt door een parasitaire energie die zich naast die verbinding heeft genesteld en zo goed als alle energie tegenhoudt of opzuigt.

Ik was nog maar net met energie sturen begonnen wanneer de vrouw ongemakkelijk op haar stoel begint heen en weer te schuiven en van plaats verandert om net achter me te komen zitten.
Nu voel ik me niet meteen op mijn gemak met een parasiet net achter me en ik ga op de bank tegenover me zitten.
Gedurende de hele reis doe ik verder met het sturen van heel helder wit licht en maak ik de bovenste verbinding van haar aura zo proper en open mogelijk. Tegen de tijd dat ik de trein moet verlaten, is het schudden veel minder intens geworden en is de vrouw algemeen gezien veel rustiger...

Voorbeeld 7: Dementie   Terug naar boven

demention

Soms krijg ik de vraag of mensen met dementie kunnen geholpen worden..
Dementie is geen ziekte en er kan dus ook moeilijk sprake zijn van genezing.
Ik leg even uit waarom.
Toen ik me voor het eerst op een persoon met dementie concentreerde, zag ik iets heel bijzonders. Bij een persoon met ver gevorderde dementie lijkt het wel alsof het energieveld zich aan de bovenkant open splitst en er een zuil van wit licht naar de hemel vertrekt.
Dementerende mensen zijn eigenlijk al bezig de overstap te maken naar een volgend leven (of de hemel als je daar liever in gelooft) en hun levensenergie maakt zich al los van het aardse lichaam. Het aura van de mens breekt open en stilaan verlaat alle levensenergie (men spreekt ook wel over de ziel) het lichaam en het omringende energieveld.
Je kan het best even de tekening bekijken..
Bovenaan breekt de cocon van het energetische lichaam open en verlaat een lichtzuil het lichaam.
Als we de tekening bekijken, roept dit meteen een beeld op dat we allemaal kennen.. dat van een engel.. en dat is geen toeval..
Het enige wat we kunnen doen bij dementerende mensen is om hen een reden te geven tijdelijk terug te keren naar dit leven. Het is niet voor niets dat in veel verzorgingshuizen dementerende mensen worden gestimuleerd door hen te laten deelnemen aan activiteiten en oefeningen ten einde hun geheugen opnieuw te activeren. Eigenlijk proberen we hen te laten herinneren wat er mogelijk nog gedaan kan worden in dit bestaan maar het is uiteindelijk wel hun beslissing om al dan niet langer te blijven..
Dementie is loslaten van het leven en alhoewel dat erg pijnlijk kan zijn voor wie achterblijft moeten we die stap in het leven van ouderen eerder respecteren dan wel tegenhouden..

Voorbeeld 8: Entiteit Overledene   Terug naar boven

entiteit overleden persoon

Jasmina was al eerder bij mij in behandeling geweest en ik had haar van haar poly artritis en pijnlijke nek afgeholpen...
Bij één van haar laatste bezoeken, vertelt ze me over haar dochter en haar man wiens huwelijk niet zo goed meer loopt. Ze hebben samen één kindje maar de laatste tijd is de schoonzoon helemaal niet meer de man die ze kent van vroeger. Hij is introvert geworden, drink vrij veel, schenkt weinig aandacht aan zijn dochter en laat zich sterk beinvloeden door andere vrouwen buiten het huwelijk.
Jasmina vindt het verschrikkelijk om haar dochter ongelukkig te zien...
Haar schoonzoon vindt alternatieve geneeskunde of spiritualiteit pure nonsens dus vraagt ze of ik niet eens op afstand naar hem kan kijken..
“Kan je niks voor hem doen.. zonder dat hij iets weet?”
Ik moet er haast om lachen..
“Jasmina, ik kan je schoonzoon echt niet terug verliefd laten worden op je dochter... “
“Nee maar kan je niet even kijken.. Misschien heeft hij een probleem waardoor hij zo is geworden... Please..”
Ik vraag haar zijn volledige naam en ik sluit mijn ogen..
Ik zie meteen dat hij een energetische parasiet bij zich heeft en ik beloof haar dat ik me er mee zal bezighouden.
Wanneer ik me later op de schoonzoon (laat ik hem David noemen) concentreer, ziet ik een vage witte schim van een vrouw naast hem staan.
In tegenstelling tot de klassieke negatieve energieën die bijna altijd zwart zijn, is deze dus van een andere soort. Het gaat hier over de energie van een overleden persoon die na het overlijden naar David is gegaan.. Dat kan uit liefde zijn maar het is net zo goed mogelijk dat zij iets wil afwerken in dit leven via hem. Ook kan het gebeuren dat de overleden persoon de vrouw van David helemaal niet leuk vindt en onbewust David zal gaan beinvloeden om zo een breuk tussen de twee te bekomen.
Het klassieke systeem om overleden mensen naar het licht te sturen, werkt enkel als de overleden persoon verward is en nauwelijks beseft dat hij niet meer in een menselijk lichaam zit.
Wanneer zo'n overleden energie speciefieke intenties heeft, vertrekt hij niet zomaar door hem de weg naar boven te tonen.. Overleden of niet.. ze zijn niet achterlijk noch simpel.
In totaal zal ik drie meditaties van ongeveer 1 u nodig hebben om de 'geest' uit Davids buurt te krijgen. Eerst zet ik een muur van witte energie om hem heen zodat het contact verbroken wordt waarna ik de schim steeds verder van hem weg duw..
Eén week later belt Jasmina me enthousiast op om me te vertellen dat David volledig veranderd is. Hij is opnieuw lief geworden zowel naar vrouw als kind toe en hij is opgehouden met drinken. Het is ook opvallend dat tijdens gesprekken David opnieuw de mensen in de ogen kijkt.. Een ontwijkende blik is immers een typisch kenmerk van mensen met 'gezelschap'.. (wat natuurlijk niet wil zeggen dat alle timide mensen 'bezeten' zijn...)
Tot op de dag van vandaag is David nooit op de hoogte geweest van de healing die op afstand voor hem werd gedaan en nu, verschillende maanden later, spreekt Jasmina nog steeds over de happy family van haar dochter.. Terug naar boven