hoe

Hoe werkt een White Light Healing sessie?

Persoonlijke ontmoeting

- Wanneer iemand bij me komt, kijk ik eerst of hij of zij geen negatieve stoorenergieën bij zich heeft.
Als die energie krachtig is, zie ik dat meteen, anders zet ik me even rustig neer om me daar op te concentreren.
Mocht er een negatieve energie aanwezig zijn, haal ik die weg.
Het heeft immers geen zin bij iemand een ziekte te behandelen als er een uitwendige oorzaak is die blijft zitten.
Afhankelijk van de sterkte van die stoorfrequentie, duurt dat tot maximaal 1 u 30 min. maar meestal gaat dat sneller..

Stoor-energieen worden ook dikwijls entiteiten genoemd maar ik hou persoonlijk niet van die term..
Om dit beter te begrijpen, raad ik aan dit artikel te lezen

Wanneer een stoor-energie verwijderd is, stopt de behandeling meestal daar..
Nu de energiezuigende of energie verstorende invloed er niet meer is, zal het energieveld van het lichaam zichzelf herstellen.
Mocht dat niet het geval zijn, kan een verdere behandeling nodig zijn (zie hieronder)
healing

- Als er geen negatieve energieên aanwezig zijn, kijk ik hoe het met jouw energieveld gesteld is.
Ik zie jouw verstoorde energie visueel voor me, maak er een tekening van en wanneer ik nadien energie door jouw lichaam laat lopen, voel ik waar onmiddelijk waar de stroming van energie wordt belemmerd.
Ik doe dit ook wanneer iemand met een specifieke klacht komt omdat de oorzaak van de kwetsuur of de ziekte niet altijd ligt op de plaats waar het probleem zich voordoet. (zie ook het voorbeeld van de ontstoken ogen)
De plaats waar de energie niet goed kan stromen is een plek waar jouw aura en energieveld verzwakt is en geheeld dient te worden.
Als ik specifiek een kwetsuur behandel, vertelt de kleur van de energie me met welke chacra het probleem te maken heeft waardoor je beter begrijpt waarom het probleem zich bij jou heeft voor gedaan.
Vervolgens zal ik ook hier met krachtige witte energie het energieveld de voeding geven om zichzelf te herstellen. Dat kan ogenblikkelijk gebeuren of nog enige dagen nodig hebben om volledig terug 'heel' te worden.

Door jou te vertellen welke emotie aan de basis ligt van jouw probleem, kunnen we samen aan de slag om die vastzittende emoties los te maken door ze te voelen en te transformeren.
Door dat te doen zal de werkelijkheid waar jij in leeft zich ook kunnen aanpassen omdat de holografische werkelijkheid waarin wij leven enkel kan manifesteren wat resoneert met jouw emoties, overtuigingen en verwachtingen.

Healing op afstand

- Wanneer het gaat over het verwijderen van parasitaire energiën of stoorfrequenties, werkt healing op afstand net zo goed als een persoonlijke ontmoeting.
Het is net als het observeren van een waterval... Je hebt zelfs een beter overzicht als je wat afstand neemt dan wanneer je er net naast staat en het opspattende water je zicht verstoort.

Zeker bij zware stoorenergieën, is een healing op afstand soms zelfs aan te raden omdat de persoon in kwestie niet altijd bereid is om naar me toe te komen.

Mensen met zeer zware energetische verstoringen (zoals shizofrenen) vragen immers meestal niet zelf om hulp. Ze zijn meestal te druk bezig met de gevolgen van hun verstoring en dat is meestal niks positief..

- Voor de behandeling van normale ziektes en kwetsuren kan een behandeling op afstand ook.
Het is echter minder efficient omdat door gebrek aan interactie het voor mij veel moeilijker is om te bepalen waar de oorzaak van de kwaal ligt en ik dus minder doelgericht kan werken..
Behandeling op afstand is dan ook een perfecte aanvulling voor wie reeds een persoonlijke ontmoeting met me heeft gehad.

Dat neemt echter niet weg dat healing op afstand een erg goede manier kan zijn om mensen te behandelen die absoluut afkerig staan tegenover alternatieve genezingswijze.
Wanneer zij niet op de hoogte zijn dat er een healing gebeurt, is het resultaat veel sterker dan wanneer hun eigen negativiteit een realiteit creërt die in het slechtste geval de healing teniet kan doen.