contact

Info en contact

Voorwaarden

Voor een standaard consult vraag ik een vergoeding van 80 euro.
- Indien er een energetische verstoring aanwezig is, haal ik die weg.
- Ik breng jouw energieveld opnieuw in balans en leg je uit welke emoties aan de grondslag liggen van het ontstane onevenwicht. Dat heeft op korte of langere termijn een helende werking voor ziektes of kwetsuren.
- Ik geef je ook advies over de oorzaak van jouw probleem en wat je best doet om in de toekomst die problemen te vermijden.

Voor uitzonderlijke gevallen waar herhaardelijke behandelingen nodig zijn (zie het voorbeeld van de slapeloosheid ), bekijken we dat persoonlijk.

Voor healingen op afstand geldt hetzelfde tarief.
- Deze dienen aangevraagd te worden per mail met de naam van de te behandelen persoon.
- Ik retourneer jouw bericht met de gegevens waar je de betaling kan uitvoeren (paypal).

Als je nog niet zeker weet of een consult of behandeling interessant voor jou is, mag je me ook enkel jouw naam en woonplaats (stad/dorp, ik heb geen straatnaam nodig) doorsturen..
Ik bekijk dan al even waar jouw energie fout zit wat ik jou in een kort antwoordje met een duidelijke tekening zal vertellen. Hiervoor reken ik 20 euro aan. Je kan dan meteen voor jezelf uitmaken of het nog de moeite is om een verdere afspraak te maken.

Contacteer Erik Tanghe

Je kan me contacteren per telefoon voor meer inlichtingen of voor een afspraak.
Healingen op afstand kunnen ook telefonisch aangevraagd worden maar dienen wel per mail bevestigd te worden met info als naam van de te behandelen persoon en eventueel wat uitleg over het probleem.

We kunnen elkaar ontmoeten op een rustige plek in Kalmthout (2920) in provincie Antwerpen, Belgie.

Tel: +32/495/20.80.15

info@eriktanghe.com