nieuws

Blog - Nieuws, Agenda en events

LEZING 5 DECEMBER 'EEN ANDERE KIJK OP KANKER' - "Equispirit - Full Potential coaching center" Meester van der Borghtstraat 58, 2580 Grasheide (Putte) - donderdag 5 december - aanvang 19.30 u Meer Info...

WORKSHOP 7 DECEMBER 'ONTLADEN VAN NEGATIEVE EMOTIES' - "Yoga centrum "Pure Essence" Kesselsesteenweg 6, 2500 Lier - zaterdag 7 december - 14.00 - 17.00 u Meer Info...

LEZING 12 DECEMBER 'PRAKTISCHE QUANTUMFYSICA - 'Davidsfonds Kalmthout' Chalet St;-Jorisgilde Kruisbos 2 - 2920 Kalmthout' - donderdag 12 december - 19.30 u Meer Info...

LEZING 13 DECEMBER 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID' - 'Ceres Nieuw Bewustzijn - www.ceresbreda.nu" centrum intNU, Bladerstraat 23,4851 AE Ulvenhout (bij Breda)- vrijdag 13 december - 19.30 u Meer Info...

LEZING 16 JANUARI 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID - 'De Kleine Bron Bazel' Het Gildenhuis: Kruibekestraat 33, Bazel' - donderdag 16 januari - 20.00 u Meer Info...

LEZING 20 MEI 2020 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID' - 'Vereniging 'de Bron' Kloetinge, dorpshuis “Amicitia”, Schimmelpenninckstraat 14" - woensdag 20 mei 2020 - 19.30 u Meer Info...

Lezing 5 december - Grasheide (Putte) Terug naar overzicht

LEZING 'EEN ANDERE KIJK OP KANKER' - "Equispirit - Full Potential coaching center" Meester van der Borghtstraat 58, 2580 Grasheide (Putte) - donderdag 5 december - aanvang 19.30 u
Voor deze lezing is inschrijven verplicht. dat kan op ruth@equispirit.be met vermelding van aantal personen
Betaling gebeurt ter plaatse (15 euro)
Op donderdag 5 december geef ik een lezing in Grasheide met de titel 'Een andere Kijk op Kanker'

"Kanker is de ziekte van deze eeuw.
In Amerika krijgt 1 op 3 mensen kanker.
In Engeland zullen van alle mensen geboren na 1962 de helft ooit met kanker in hun leven te maken krijgen..
Hoe komt het dat ondanks de steeds betere medische verzorging we steeds meer ziek worden ?
Hoe komt het dat ondanks het nemen van een nooit geziene hoeveelheid medicijnen, ziekte en zeker kanker niet worden teruggedrongen maar steeds meer voorkomt..
Is er misschien een verband ?
Is kanker eigenlijk wel een ziekte ?
Moeten we niet onderzoeken wat de echte oorzaak van kanker en ziekte in het algemeen is ?
Waarom laat ons immuunsysteem het toe dat cellen muteren tot een kankercel ?

Als we ziekte en kanker echt willen overwinnen, wordt het hoog tijd dat we begrijpen dat kanker een waarschuwingssignaal is van een onderliggend probleem… een probleem dat wanneer we het tijdig onderkennen, te voorkomen en te corrigeren is.

Erik Tanghe ontdekte 15 jaar geleden dat hij in staat was het energieveld (aura) van mensen te zien.
Dat maakte hem veel duidelijk over het ontstaan en het verloop van ziekte. Het vertelde hem wat de echte oorzaak van ziekte is en hoe bij het negeren en onderdrukken van bepaalde symptomen het lichaam niet anders kan dan kanker te ontwikkelen..
Deze lezing geeft een heel andere kijk op het fenomeen kanker en maakt ons duidelijk dat het niet iets is wat ons zomaar overkomt."

Workshop 7 december - Lier Terug naar overzicht

WORKSHOP 'ONTLADEN VAN NEGATIEVE EMOTIES' - 'Kesselsesteenweg 6, Lier "Yoga center Pure Essence" - 14.00 u - 17.00 u
Voor deze lezing is inschrijven verplicht. dat kan op info@pure-essence.bemet vermelding van aantal personen
Betalingsgegevens worden bezorgd
Op zaterdag 7 december geef ik een workshop in Lier over het ontladen van negatieve emoties

"Wij zijn nog steeds geneigd de schuld van ziekte te zoeken in de aanwezigheid van microben en bacterieën in ons lichaam en erfelijke factoren.
We vergeten echter dat die microben enkel een kans maken als ons lichaam al verstoord is en die verstoring kan enkel gebeuren door negatieve emoties die ons energieveld en dus ons lichaam verstoren op een plaats die symbolisch verbonden is met die emotie..
Wie dus gezond wil blijven, heeft er alle belang bij negatieve emoties uit het lichaam te verwijderen en dat is precies wat we gaan aanleren tijdens deze workshop.

In het eerste deel leg ik kort en bondig met gebruik van beelden uit hoe ziekte ontstaat wanneer negatieve emoties worden onderdrukt, niet gevoeld en blijven hangen in ons energieveld.
Nadien gaan we praktisch aan de slag en gebruiken we voorbeelden uit het leven van iedereen om te leren ervoor te zorgen dat negatieve ervaringen en overtuigingen ons niet meer uit balans brengen waardoor ons lichaam zich kan herstellen..
Bovendien kan ziekte makkelijk omgekeerd worden wanneer de emotie die aan de oorsprong lag, verwijderd wordt.
We leren ook de symboliek begrijpen achter de plaatsen waar fysieke problemen zich voordoen."

De workshop duurt ongeveer 3 uur met halverwege een pauze en kost 45 euro
Inschrijven verplicht - zie hoger

Lezing 12 december - KalmthoutTerug naar overzicht

LEZING 'PRAKTISCHE QUANTUMFYSICA - 'DAVISDFONDS" KALMTHOUT , Chalet St.-Jorisgilde, lokaal Kruisbos 2, 2920 Kalmthout - donderdag 12 december aanvang 20.00 u
Op donderdag 12 december geef ik een lezing in Kalmthout met de titel 'praktische Quantumfysica'

"Iedereen heeft al wel eens van quantumfysica gehoord maar wat is quantumfysica nu precies en waar gaat het eigenlijk over?
Wat is het nut om ons met de studie van de allerkleinste deeltjes waaruit alles is opgebouwd bezig te houden?
Helpt ons dat vooruit in het leven?

In deze lezing leg ik enkele basiswetten van de quantumfysica uit en hoe zij zich manifesteren in ons leven..
Ik leg ook uit hoe we ze kunnen toepassen in ons voordeel.
Bovendien kunnen we via de quantumfysica bewijzen dat de wereld waarin we leven eigenlijk een hologram is en als we dat beseffen, verandert onze kijk op de wereld helemaal.
Het betekent immers dat ons bewustzijn zich niet echt hier bevindt en dat iemand dit hologram heeft geschapen.
Belanden we dan opnieuw bij het scheppingsverhaal of is er iets anders aan de hand?"

Lezing 13 december - Breda Terug naar overzicht

LEZING 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID - 'Ceres Nieuw Bewustzijn" Locatie: centrum intNU, Bladerstraat 23,4851 AE Ulvenhout (bij Breda) - vrijdag 13 december - 20.00 u
Voor deze lezing is inschrijven verplicht. dat kan op info@eriktanghe.commet vermelding van aantal personen
Betaling gebeurt ter plaatse (17 euro - inclusief koffie en thee)
Op vrijdag 13 december geef ik een lezing in Breda met de titel 'Quantumfysica, karma en onze gesimuleerde werkelijkheid'

"We hebben allemaal al wel over quantumfysica of de leer van de allerkleinste materiedeeltjes gehoord, maar wat is en betekent het nu echt?
Wat houdt het precies in en hoe kunnen we het gebruiken in ons dagelijks leven?
Heeft het eigenlijk wel nut om ons er in te verdiepen?
Kunnen we inderdaad onze werkelijkheid aanpassen, enkel en alleen door er naar te kijken zoals de quantumwetenschap beweert en creëert ons bewustzijn daadwerkelijk onze realiteit?

Als we quantumfysica toepassen, kan en mag karma niet eens bestaan en is het slechts een verzinsel om ons weg te houden van het hier en nu.
Bovendien maken sommige wetten in de quantumwereld het wel heel waarschijnlijk dat onze wereld niet meer is dan een gesimuleerde werkelijkheid (iets wat steeds meer wetenschappers ook daadwerkelijk geloven) en als dat zo is, is karma helemaal overbodig en kunnen we ons afvragen of het nog wel zin heeft op zoek te gaan naar de perfecte partner, een huis en andere zekerheden, want het is net de quantumfysica die ons leert dat onzekerheid en probabiliteit de basis is van alles.

Quantumfysisch gezien is deze werkelijkheid niet meer dan een illusie.
Het is bovendien vergelijkbaar met een hologram en als dat een beetje doordringt, zal de mens beseffen dat niks meer onmogelijk is..


In deze lezing worden enkele belangrijke wetten uit de quantumfysica uitgelegd met voorbeelden uit ons dagelijks leven.
Vanuit diezelfde quantumwereld ontdekken we dat onze kijk op karma en de levenslessen die we hier te leren hebben, dienen herzien te worden en dat de wereld waarin we leven heel wat minder zeker en materieel vast is dan we vermoeden… Iets waar de wetenschap ondertussen ook steeds meer begint achter te komen.
Hoe de wetenschap van het allerkleinste ons brengt bij onze grootsheid. "

Lezing 16 januari - BazelTerug naar overzicht

LEZING 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID - 'DE KLEINE BRON - BAZEL , Het Gildenhuis: Kruibekestraat 33 - donderdag 16 januari - 20.00 u

Op donderdag 16 januari geef ik een lezing in Bazel met de titel 'Quantumfysica, karma en onze gesimuleerde werkelijkheid'

"Iedereen heeft al wel van quantumfysica gehoord maar waat gaat het nu precies over?
Wat leert de quantumfysica ons en hoe kunnen we dat gebruiken in ons dagelijks leven?
Hoe kan de studie van de allerkleinste materiedeeltjes ons vooruit helpen wetend dat de allerkleinste elementen van de materie zoals wij ze kennen zich helemaal niet gedragen volgens de wetten van de klassieke fysica.
Eén van de basiswetten van de quantumfysica vertelt dat 'waar menselijke waarneming is, de realiteit verandert'..
Hoe pas je dat toe in je leven?
Kan je het gras blauw kijken?
Hoe kan je jouw leven veranderen door quantumfysica toe te passen?
Kunnen we inderdaad onze werkelijkheid aanpassen enkel en alleen door er naar te kijken zoals de quantumwetenschap beweert en creert ons bewustzijn daadwerkelijk onze realiteit?
Hoe komt het dat karma quantumfysisch niet kan bestaan en hoe komt het dat door toepassing van de wetten van de quantumfysica we niet anders kunnen concluderen dat onze werkelijkheid niet meer is dan een hologram of een gesimuleerde realiteit?

In deze lezing worden enkele belangrijke wetten uit de quantummechanica uitgelegd met voorbeelden uit ons dagelijkse leven..
Vanuit diezelfde quantumwereld ontdekken we dat onze kijk op karma en de levenslessen die we hier te leren hebben, dienen herzien te worden en dat de wereld waarin we leven heel wat minder zeker en materieel vast is dan we vermoeden.. iets waar de wetenschap ondertussen ook steeds meer begint achter te komen.. "

Lezing 20 mei 2020 - Kloetinge - Nederland Terug naar overzicht

LEZING 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID - 'VERENIGING DE BRON" KLOETINGE , Kloetinge, dorpshuis “Amicitia”, Schimmelpenninckstraat 14 - woensdag 20 mei 2020 aanvang 19.30 u
Op woensdag 20 mei 2020 geef ik een lezing in Kloetinge - Nederland met de titel 'Quantumfysica, karma en onze gesimuleerde werkelijkheid'

"Iedereen heeft al wel van quantumfysica gehoord maar waat gaat het nu precies over?
Wat leert de quantumfysica ons en hoe kunnen we dat gebruiken in ons dagelijks leven?
Hoe kan de studie van de allerkleinste materiedeeltjes ons vooruit helpen wetend dat de allerkleinste elementen van de materie zoals wij ze kennen zich helemaal niet gedragen volgens de wetten van de klassieke fysica.
Eén van de basiswetten van de quantumfysica vertelt dat 'waar menselijke waarneming is, de realiteit verandert'..
Hoe pas je dat toe in je leven?
Kan je het gras blauw kijken?
Hoe kan je jouw leven veranderen door quantumfysica toe te passen?
Kunnen we inderdaad onze werkelijkheid aanpassen enkel en alleen door er naar te kijken zoals de quantumwetenschap beweert en creert ons bewustzijn daadwerkelijk onze realiteit?
Hoe komt het dat karma quantumfysisch niet kan bestaan en hoe komt het dat door toepassing van de wetten van de quantumfysica we niet anders kunnen concluderen dat onze werkelijkheid niet meer is dan een hologram of een gesimuleerde realiteit?

In deze lezing worden enkele belangrijke wetten uit de quantummechanica uitgelegd met voorbeelden uit ons dagelijkse leven..
Vanuit diezelfde quantumwereld ontdekken we dat onze kijk op karma en de levenslessen die we hier te leren hebben, dienen herzien te worden en dat de wereld waarin we leven heel wat minder zeker en materieel vast is dan we vermoeden.. iets waar de wetenschap ondertussen ook steeds meer begint achter te komen.. "