nieuws

Blog - Nieuws, Agenda en events

LEZING 24 NOVEMBER 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID - ' Centrum WAKKER BEWUSTZIJN" ALKMAAR, NEDERLAND ' , Wakker bewust zijn Westerweg 14 - 1815 DE Alkmaar, Nederland- zondag 24 november - 14.00 u - 16.30 uMeer Info...

LEZING 28 NOVEMBER 'BEINVLOEDING VAN DE MENSHEID' - 'Ontmoetingscentrum "De Weg van Aandacht" Herenthoutseweg 21, Wiekevorst - donderdag 28 november - 19.30 u Meer Info...

LEZING 5 DECEMBER 'EEN ANDERE KIJK OP KANKER' - "Equispirit - Full Potential coaching center" Meester van der Borghtstraat 58, 2580 Grasheide (Putte) - donderdag 5 december - aanvang 19.30 u Meer Info...

WORKSHOP 7 DECEMBER 'ONTLADEN VAN NEGATIEVE EMOTIES' - "Yoga centrum "Pure Essence" Kesselsesteenweg 6, 2500 Lier - zaterdag 7 december - 14.00 - 17.00 u Meer Info...

LEZING 12 DECEMBER 'PRAKTISCHE QUANTUMFYSICA - 'Davidsfonds Kalmthout' Chalet St;-Jorisgilde Kruisbos 2 - 2920 Kalmthout' - donderdag 12 december - 19.30 u Meer Info...

LEZING 20 MEI 2020 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID' - 'Vereniging 'de Bron' Kloetinge, dorpshuis “Amicitia”, Schimmelpenninckstraat 14" - woensdag 20 mei 2020 - 19.30 u Meer Info...

Lezing 24 november - Alkmaar - Nederland Terug naar overzicht

LEZING 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID - 'SPIRITUEEL CENTRUM WAKKER BEWUSTZIJN - ALKMAAR - NEDERLAND , Westerweg 14 1815 DE Alkmaar - Nederland - zondag 24 november - 14.00 - 16.30 u
INSCHRIJVEN IS WENSELIJK (klik daarvoor op de schuine korte inhoud tekst hieronder)

Op zondag 24 november geef ik een lezing in Alkmaar - Nederland met de titel 'Quantumfysica, karma en onze gesimuleerde werkelijkheid'

"Iedereen heeft al wel van quantumfysica gehoord maar waat gaat het nu precies over?
Wat leert de quantumfysica ons en hoe kunnen we dat gebruiken in ons dagelijks leven?
Hoe kan de studie van de allerkleinste materiedeeltjes ons vooruit helpen wetend dat de allerkleinste elementen van de materie zoals wij ze kennen zich helemaal niet gedragen volgens de wetten van de klassieke fysica.
Eén van de basiswetten van de quantumfysica vertelt dat 'waar menselijke waarneming is, de realiteit verandert'..
Hoe pas je dat toe in je leven?
Kan je het gras blauw kijken?
Hoe kan je jouw leven veranderen door quantumfysica toe te passen?
Kunnen we inderdaad onze werkelijkheid aanpassen enkel en alleen door er naar te kijken zoals de quantumwetenschap beweert en creert ons bewustzijn daadwerkelijk onze realiteit?
Hoe komt het dat karma quantumfysisch niet kan bestaan en hoe komt het dat door toepassing van de wetten van de quantumfysica we niet anders kunnen concluderen dat onze werkelijkheid niet meer is dan een hologram of een gesimuleerde realiteit?

In deze lezing worden enkele belangrijke wetten uit de quantummechanica uitgelegd met voorbeelden uit ons dagelijkse leven..
Vanuit diezelfde quantumwereld ontdekken we dat onze kijk op karma en de levenslessen die we hier te leren hebben, dienen herzien te worden en dat de wereld waarin we leven heel wat minder zeker en materieel vast is dan we vermoeden.. iets waar de wetenschap ondertussen ook steeds meer begint achter te komen.. "

Lezing 28 november - Wiekevorst Terug naar overzicht

LEZING 'BEINVLOEDING VAN DE MENSHEID - 'Ontmoetingscentrum "De Weg van Aandacht" Herenthoutseweg 21, Wiekevorst - donderdag 28 november - 19.30 u
Voor deze lezing is inschrijven verplicht. dat kan op info@eriktanghe.commet vermelding van aantal personen
Betaling gebeurt ter plaatse (15 euro)
Op donderdag 28 november geef ik een lezing in Wiekevorst met de titel 'Beinvloeding van de mensheid'

"We worden als mens allemaal beinvloed..
Dat begint op het eenvoudigste niveau bij de media zoals TV, internet en geschreven pers.
Het gebeurt nog meer via vervuiling, drinkwater, chemikalien, politiek, ouders, vrienden, collega's en ook hier houdt het niet op want volgens de quantumfysica beinvloedt waarneming onze realiteit.
We worden allemaal veelvudig waargenomen.. door elkaar, de overheid, veiligheidscamera's en mathematisch gezien zo goed als zeker door andere beschavingen..
We leven dus in een werkelijkheid die niet de onze is..
We denken allemaal vrij te zijn maar is dat wel zo?
Kunnen we in deze werkelijkheid onze echte persoonlijheid wel tonen?
De quantumfysica heeft al bewezen dat bewustzijn realiteit creëert maar is de realiteit die wij creëren wel helemaal zuiver?
Houden fake nieuws en media ons niet weg van onze zuivere ik.
Wordt ons bewustzijn niet zo gemanipuleerd dat wij door alle ruis in ons bewustzijn meewerken aan het creëren van een wereld vol van conflicten en onrecht?
Worden wij onbewust niet gebruikt als negatieve realiteitsgeneratoren?

Waarneming verandert de realiteit maar door voortdurend op onze smartphones te kijken, ontnemen we onszelf de kracht van creatie.
Bovendien wordt er rechtstreeks ingegrepen van buitenaf en die beinvloeding is zichtbaar in ons energieveld als donkere stoorenergieën die binnenkomen via zwakke punten in ons energiesysteem..
Traditioneel worden zulke energieën benoemd als geesten en entiteiten maar dat klopt niet.. Het is louter energie en het hangt van onze interpretatie af hoe die energie zich zal manifesteren..
We spreken ook over vaccinatie want laten virussen nu net een mooi bewijs zijn van beinvloeding van buitenaf..

Als energetisch healer ziet en interpreteert Erik Tanghe de energieën van zijn clienten.
Bij 1 op 3 mensen ziet hij storingsfrequenties die het menselijk aura uit balans halen.. Na lang onderzoek werd het hem duidleijk waar deze niet menselijke energieën vandaan komen..
Erik Tanghe legt uit hoe we worden beinvloed en wat we daar aan kunnen doen.
Een fascinerende avond over het menselijk energieveld, geesten, quantumfysica, logica en het al dan niet bestaan van aliens.. "

Lezing 5 december - Grasheide (Putte) Terug naar overzicht

LEZING 'EEN ANDERE KIJK OP KANKER' - "Equispirit - Full Potential coaching center" Meester van der Borghtstraat 58, 2580 Grasheide (Putte) - donderdag 5 december - aanvang 19.30 u
Voor deze lezing is inschrijven verplicht. dat kan op ruth@equispirit.be met vermelding van aantal personen
Betaling gebeurt ter plaatse (15 euro)
Op donderdag 5 december geef ik een lezing in Grasheide met de titel 'Een andere Kijk op Kanker'

"Kanker is de ziekte van deze eeuw.
In Amerika krijgt 1 op 3 mensen kanker.
In Engeland zullen van alle mensen geboren na 1962 de helft ooit met kanker in hun leven te maken krijgen..
Hoe komt het dat ondanks de steeds betere medische verzorging we steeds meer ziek worden ?
Hoe komt het dat ondanks het nemen van een nooit geziene hoeveelheid medicijnen, ziekte en zeker kanker niet worden teruggedrongen maar steeds meer voorkomt..
Is er misschien een verband ?
Is kanker eigenlijk wel een ziekte ?
Moeten we niet onderzoeken wat de echte oorzaak van kanker en ziekte in het algemeen is ?
Waarom laat ons immuunsysteem het toe dat cellen muteren tot een kankercel ?

Als we ziekte en kanker echt willen overwinnen, wordt het hoog tijd dat we begrijpen dat kanker een waarschuwingssignaal is van een onderliggend probleem… een probleem dat wanneer we het tijdig onderkennen, te voorkomen en te corrigeren is.

Erik Tanghe ontdekte 15 jaar geleden dat hij in staat was het energieveld (aura) van mensen te zien.
Dat maakte hem veel duidelijk over het ontstaan en het verloop van ziekte. Het vertelde hem wat de echte oorzaak van ziekte is en hoe bij het negeren en onderdrukken van bepaalde symptomen het lichaam niet anders kan dan kanker te ontwikkelen..
Deze lezing geeft een heel andere kijk op het fenomeen kanker en maakt ons duidelijk dat het niet iets is wat ons zomaar overkomt."

Workshop 7 december - Lier Terug naar overzicht

WORKSHOP 'ONTLADEN VAN NEGATIEVE EMOTIES' - 'Kesselsesteenweg 6, Lier "Yoga center Pure Essence" - 14.00 u - 17.00 u
Voor deze lezing is inschrijven verplicht. dat kan op info@pure-essence.bemet vermelding van aantal personen
Betalingsgegevens worden bezorgd
Op zaterdag 7 december geef ik een workshop in Lier over het ontladen van negatieve emoties

"Wij zijn nog steeds geneigd de schuld van ziekte te zoeken in de aanwezigheid van microben en bacterieën in ons lichaam en erfelijke factoren.
We vergeten echter dat die microben enkel een kans maken als ons lichaam al verstoord is en die verstoring kan enkel gebeuren door negatieve emoties die ons energieveld en dus ons lichaam verstoren op een plaats die symbolisch verbonden is met die emotie..
Wie dus gezond wil blijven, heeft er alle belang bij negatieve emoties uit het lichaam te verwijderen en dat is precies wat we gaan aanleren tijdens deze workshop.

In het eerste deel leg ik kort en bondig met gebruik van beelden uit hoe ziekte ontstaat wanneer negatieve emoties worden onderdrukt, niet gevoeld en blijven hangen in ons energieveld.
Nadien gaan we praktisch aan de slag en gebruiken we voorbeelden uit het leven van iedereen om te leren ervoor te zorgen dat negatieve ervaringen en overtuigingen ons niet meer uit balans brengen waardoor ons lichaam zich kan herstellen..
Bovendien kan ziekte makkelijk omgekeerd worden wanneer de emotie die aan de oorsprong lag, verwijderd wordt.
We leren ook de symboliek begrijpen achter de plaatsen waar fysieke problemen zich voordoen."

De workshop duurt ongeveer 3 uur met halverwege een pauze en kost 45 euro
Inschrijven verplicht - zie hoger

Lezing 12 december - KalmthoutTerug naar overzicht

LEZING 'PRAKTISCHE QUANTUMFYSICA - 'DAVISDFONDS" KALMTHOUT , Chalet St.-Jorisgilde, lokaal Kruisbos 2, 2920 Kalmthout - donderdag 12 december aanvang 20.00 u
Op donderdag 12 december geef ik een lezing in Kalmthout met de titel 'praktische Quantumfysica'

"Iedereen heeft al wel eens van quantumfysica gehoord maar wat is quantumfysica nu precies en waar gaat het eigenlijk over?
Wat is het nut om ons met de studie van de allerkleinste deeltjes waaruit alles is opgebouwd bezig te houden?
Helpt ons dat vooruit in het leven?

In deze lezing leg ik enkele basiswetten van de quantumfysica uit en hoe zij zich manifesteren in ons leven..
Ik leg ook uit hoe we ze kunnen toepassen in ons voordeel.
Bovendien kunnen we via de quantumfysica bewijzen dat de wereld waarin we leven eigenlijk een hologram is en als we dat beseffen, verandert onze kijk op de wereld helemaal.
Het betekent immers dat ons bewustzijn zich niet echt hier bevindt en dat iemand dit hologram heeft geschapen.
Belanden we dan opnieuw bij het scheppingsverhaal of is er iets anders aan de hand?"

Lezing 20 mei 2020 - Kloetinge - Nederland Terug naar overzicht

LEZING 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID - 'VERENIGING DE BRON" KLOETINGE , Kloetinge, dorpshuis “Amicitia”, Schimmelpenninckstraat 14 - woensdag 20 mei 2020 aanvang 19.30 u
Op woensdag 20 mei 2020 geef ik een lezing in Kloetinge - Nederland met de titel 'Quantumfysica, karma en onze gesimuleerde werkelijkheid'

"Iedereen heeft al wel van quantumfysica gehoord maar waat gaat het nu precies over?
Wat leert de quantumfysica ons en hoe kunnen we dat gebruiken in ons dagelijks leven?
Hoe kan de studie van de allerkleinste materiedeeltjes ons vooruit helpen wetend dat de allerkleinste elementen van de materie zoals wij ze kennen zich helemaal niet gedragen volgens de wetten van de klassieke fysica.
Eén van de basiswetten van de quantumfysica vertelt dat 'waar menselijke waarneming is, de realiteit verandert'..
Hoe pas je dat toe in je leven?
Kan je het gras blauw kijken?
Hoe kan je jouw leven veranderen door quantumfysica toe te passen?
Kunnen we inderdaad onze werkelijkheid aanpassen enkel en alleen door er naar te kijken zoals de quantumwetenschap beweert en creert ons bewustzijn daadwerkelijk onze realiteit?
Hoe komt het dat karma quantumfysisch niet kan bestaan en hoe komt het dat door toepassing van de wetten van de quantumfysica we niet anders kunnen concluderen dat onze werkelijkheid niet meer is dan een hologram of een gesimuleerde realiteit?

In deze lezing worden enkele belangrijke wetten uit de quantummechanica uitgelegd met voorbeelden uit ons dagelijkse leven..
Vanuit diezelfde quantumwereld ontdekken we dat onze kijk op karma en de levenslessen die we hier te leren hebben, dienen herzien te worden en dat de wereld waarin we leven heel wat minder zeker en materieel vast is dan we vermoeden.. iets waar de wetenschap ondertussen ook steeds meer begint achter te komen.. "