nieuws

Blog - Nieuws, Agenda en events

LEZING 'EEN ANDERE KIJK OP KANKER - Wakker Bewustzijn Alkmaar, Westerweg 14, 1815 DE Alkmaar' - 22 JANUARI - 19.30 u
Op Dinsdag 22 januari geef ik een lezing in Alkmaar/Nederland over het hoe en het waarom van Kanker

"In Amerika krijgt 1 op 3 mensen kanker.
Hoe komt het dat ondanks het nemen van een nooit geziene hoeveelheid medicijnen, ziekte en zeker kanker niet worden teruggedrongen maar steeds meer voorkomt..
Is er misschien een verband?
Is kanker eigenlijk wel een ziekte?
Moeten we niet onderzoeken wat de echte oorzaak van kanker en ziekte in het algemeen is?
Waarom laat ons immuunsysteem het toe dat cellen muteren tot een kankercel of zit hier een specifiek doel achter?
Als we ziekte en kanker echt willen overwinnen, wordt het hoog tijd dat we begrijpen dat kanker een waarschuwingssignaal is van een onderliggend probleem... een probleem dat wanneer we het tijdig onderkennen, eenvoudig te voorkomen en te corrigeren is."

LEZING 'HET HOE EN HET WAAROM VAN ZIEKTE - PRAKTISCHE QUANTUM FYSICA IN ONS LEVEN - ontmoetingscentrum 'De Weg Van Aandacht, Herenthoutseweg 21, 2222 Wiekevorst' - 24 JANUARI - 19.30 u

Op Donderdag 24 januari geef ik een lezing in Wiekevorst over het hoe en het waarom van ziekte en praktische quantum fysica in ons leven

"We geven microben en bacterieën de schuld wanneer we ziek worden.
We laten ons vaccineren en gaan virussen te lijf als onze grootste vijanden maar zijn deze kleine organismen eigenlijk wel de echte oorzaak van ziekte?
Waarom slaagt ons immuunsysteem er niet meer in om ons te verdedigen tegen deze indringers?
En waarom krijgt vandaag de dag 1 op 3 mensen in Amerika kanker?

Als we ziekte echt willen overwinnen, wordt het hoog tijd dat we begrijpen dat ziekte enkel een waarschuwingssignaal is van een onderliggend probleem.
Symptoombestrijding brengt ons geen stap vooruit..
kijk maar naar de stijgende kankergevallen..
Maar er is nog een andere reden dat er nog nooit zoveel ziekte, geweld en ongeluk is geweest en dat is beinvloeding door waarneming.
De quantumfysica leert ons dat waar menselijke waarneming is, de werkelijkheid verandert.
En we worden in deze moderne wereld meer dan ooit waargenomen.. door familie, je partner, politie, regeringen, bewakingscamera's en al deze (al dan niet opzettelijke) observaties zorgen ervoor dat wij vandaag in een werkelijkheid leven die niet volledig de onze is..
Deze verstoring van onze werkelijkheid brengt ons uit balans, beinvloedt negatief en verstoort ons energieveld en ook die beinvloeding leidt onrechtstreeks vaak tot problemen zowel emotioneel als lichamelijk.
Ondertussen wordt de creatiekracht van de mens zelf onderdrukt door het gebruik van smartphones, TV en internet.

Een lezing die veel gevestigde waarheden onderuit haalt, gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en logisch denken..
Via de quantumfysica verklaren we ook hoe alternatieve healing werkt, praten we over geesten en engelen, aliens en het geweldadige kantje van de mens. "

LEZING 'HET HOE EN HET WAAROM VAN KANKER - ' Kranenburgstraat 98,3271 Zichem - 21 FEBRUARY - 19.30 u - inkom 7 euro
Op Donderdag 21 februari geef ik een lezing in Zichem over het hoe en het waarom van Kanker

Dit is een privé georganiseerd event! Aanmelden is verplicht wegens een beperkt aantal plaatsen...
aanmelden kan via Daisyneven86@gmail.comof via info@eriktanghe.com

"Veel mensen denken bij het horen van het woord 'kanker' aan game over, einde verhaal..
Toch is er absoluut geen reden tot paniek.
kanker is helemaal geen doodsvonnis
maar het is wel de utlieme schreeuw van je lichaam dat het hoog tijd is dat er iets verandert in jouw leven..
In Amerika krijgt 1 op 3 mensen kanker.
Hoe komt het dat ondanks het nemen van een nooit geziene hoeveelheid medicijnen, ziekte en zeker kanker niet worden teruggedrongen maar steeds meer voorkomt..
Is er misschien een verband?
Is kanker eigenlijk wel een ziekte?
Moeten we niet onderzoeken wat de echte oorzaak van kanker en ziekte in het algemeen is?
Waarom laat ons immuunsysteem het toe dat cellen muteren tot een kankercel of zit hier een specifiek doel achter?
Als we ziekte en kanker echt willen overwinnen, wordt het hoog tijd dat we begrijpen dat kanker een waarschuwingssignaal is van een onderliggend probleem... een probleem dat wanneer we het tijdig onderkennen, eenvoudig te voorkomen en te corrigeren is."

ARTIKEL  ENERGETISCHE PARASIETEN IN ONS LEVEN

Hoe werkt een vloek en waarom is een mens in staat tot zoveel wreedheid?

"Er gebeuren dagelijks zaken in de wereld die we met ons gezond verstand niet kunnen verklaren.. Soms lijkt het alsof een onzichtbare kracht ons een duwtje geeft en ons aanzet to het begaan van afschuwelijke zaken.. is de mens echt zo slecht of is er iets anders aan de hand?"

ARTIKEL DE ENERGETISCHE KRACHT VAN KLEDING

Wat zegt de kleding die we dragen over ons energieveld?

"We hebben allemaal een lievelingskleur en sommige dagen hebben we echt behoefte om een bepaalde kleur te dragen. Het is een vorm van kleurtherapie om een onbalans in ons energieveld te corrigeren..."

ARTIKEL DE WAARHEID OVER KANKER

Artikel over hoe kanker echt in elkaar steekt.. over het hoe en waarom van deze aandoening die onterecht een ziekte wordt genoemd...

"De meeste ziektes worden veroorzaakt door een te hoge zuurtegraad van het lichaam en een teveel aan afvalstoffen.. Als deze toestand te lang aanhoudt en de zuurtegraad te hoog wordt, grijpt het lichaam naar het ultieme redmiddel... kanker....... klik op de tekst om verder te lezen.. "

ARTIKEL ANGST VOOR SPINNEN

Waarom zijn we zo bang voor spinnen?

"Waarom krijgen we de kriebels bij het zien van een dikke vette harige achtpoter op het plafond.. nochtans zijn de meeste spinnen niet eens in staat door de menselijke huid te bijten.. onze angst is onlogisch....... klik op de tekst om verder te lezen.. "

ARTIKEL BEINVLOEDING VAN ONZE WERKELIJKHEID

Hoe vrij zijn we echt? Beinvloeding is overal en dan hebben we het niet alleen over TV, media en politiek

"De mensheid wordt beinvloed en dat kunnen we wetenschappelijk bewijzen. De quantum fysica leert ons immers dat waarneming realiteit verandert en we worden allemaal waargenomen.. door veel meer dan we denken....... klik op de tekst om verder te lezen.. "

ARTIKEL WAAROM EN HOE WORDEN WE ZIEK

Een interessant artikel dat de algemeen aanvaarde theorieën over het ziekteproces in vraag stelt en in simpele bewoordingen echt verklaart hoe en waarom een mens ziek wordt

"In 1862 leerde Louis Pasteur ons al dat microben en bacterieën verantwoordelijk zijn voor ziekte bij de mens..en dat klopt maar het klopt ook niet.. Wat velen niet weten is dat diezelfde Louis Pasteur in zijn latere leven besefte dat zijn bewering dat microben en bacterieën de oorzaak waren van ziekte niet helemaal juist was....... klik op de tekst om verder te lezen.. "